Afrikaans Intermezzo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tussen twee geplande tentoonstellingen in dit Afrikaans intermezzo.

 

 

Wij willen u hier geen uitgebreid Afrikaans verhaal vertellen, maar laten zien dat wij, naast de vaak tentoongestelde Azië- en Oceanië-objecten, ook mooie voorwerpen uit Afrika in huis hebben, die niet zo vaak het depot uitkomen.

 

 

Daarnaast laten wij foto’s zien gemaakt door Hanneke de Vries. Haar (Afrikaanse) foto’s kenmerken zich door sterke composities en afgewogen beelden. De mensen op haar foto’s weten doorgaans dat zij gefotografeerd worden. Met iedereen die zij fotografeert heeft zij een korte ontmoeting. Er wordt gesproken, gelachen of uitgelegd waarom zij nu juist van hen een foto wil maken. Dit contact zie je terug in de foto’s. Mensen kijken onbevangen de lens in, onder andere omdat zij toestemming hebben gegeven voor het maken van de foto.

 

 

Koop een foto en steun een goed doel.

Met de koop van één van de geëxposeerde foto’s steunt u direct een kleinschalig project voor kinderen met aids die geen familie meer hebben of door hun familie zijn verlaten.

De foto’s zijn voor 125 euro, inclusief lijst en passe-partout. Van elke verkochte foto komt 100 euro ten goede aan het project.